пʼятницю, 23 серпня 2019 р.

Презентація авторської літератури в Шумську (Тернопільська обл.)

22 серпня в м. Шумськ на Тернопільщині завітав історик, музикознавець, громадсько-культурний діяч – Олексій Мировський

    Автор презентував навчальні посібники «Коротка історія світової музики», «Історія України: експрес-курс», «Основи правознавства».
    Спочатку презентація відбулася у Шумському НВК "Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст.-гімназія" в рамках методоб'єднання вчителів історії та правознавства шкіл. Варто відзначити хорошу організацію заходу, за що велика подяка п. Людмилі Бойчук що змогла організувати аудиторію, зокрема запросивши вчителів і ОТГ, і району. Вчителі виявили великий інтерес до літератури й багато з них виявили бажання придбати для себе книги з автографом.
    Друга зустріч у той же день відбулася у стінах Шумської центральної районної бібліотеки, на яку були запрошені читачі книгозбірні, бібліотекарі, вчителі предмета "музична література" музичних шкіл Шумська та Великих Дедеркал. 
    Творча зустріч відбулася в цікавій дискусійній формі між автором і присутніми, в ході якої обговорювали і книги та історію їх написання, і проблемні питання історії України, і нову музичну реформу, і багато іншого.
    На завершення заходу бібліотекарі подарували гостю з Львівщини книгу про Шумськ, побажали творчих успіхів і нових праць, а також ще приїздити з новими доробками.
Марія Ковалюк

Немає коментарів:

Дописати коментар