середу, 14 серпня 2019 р.

Презентація книг у Кривому Озері (Миколаївська обл.)

13 серпня в Кривоозерській центральній районній бібліотеці відбулася презентація книг Олексія Мировського - молодого викладача історії та правознавства й викладача по класу фортепіано Буської дитячої музичної школи, громадського активіста Львівщини, автора навчальних посібників «Вступ до музикознавства та коротка історія української музики», «Коротка історія світової музики», «Історія України: експрес-курс», «Основи правознавства»
    Дана навчальна література стане в нагоді вчителям історії та старшокласникам, які не хочуть багато читати при підготовці до ЗНО. Серед запрошених на зустріч з автором - вчителі історії та правознавства, музичної культури, старшокласники, бібліотекарі, завідувач сектора культури РДА Людмила Зелененька та головний спеціаліст відділу освіти РДА Ольга Скрипник. 
    Зустріч пройшла , як –то кажуть , на «одному подиху», на хвилі позитиву. Автор цікаво та невимушено розповідав про себе та історію написання навчальної літератури, ділився досвідом викладання предметів історії України та правознавства в училищі, а також викладання фортепіано в музичній школі. По завершенні, Олексій Анатолійович провів з учасниками експерементальне тестування – під час звучання певної музики намалювати на аркуші паперу малюнок, таким чином показати учасникам вплив музики на людину.
   А далі було спільне фотографування на згадку, обмін враженнями. Бажаючі мали змогу придбати корисну літературу з автографом. Маємо надію, що це не остання наша зустріч з цікавою творчою особистістю.

Людмила Зелененька

Немає коментарів:

Дописати коментар