середа, 26 червня 2019 р.

Літературно-мистецька зустріч у Білгород-Дністровській центральній міській бібліотеці ім. М. Горького (Одеська обл.)

В Білгород-Дністровській центральній бібліотеці ім. М. Горького відбулась зустріч з Олексієм Мировським

     Олексій Анатолійович – культурно-освітній діяч, громадський активіст Львівщини, викладач музики та історії. Народився в селищі Красне Буського району Львівської області. Початкову освіту здобув у Красненській ЗОШ №2 І-ІІІ ст., паралельно навчаючись у Буській дитячій музичній школі (по класу фортепіано і акордеону), яку закінчив на відмінно. Під час навчання неодноразово брав участь в обласних інструментальних і музично-теоретичних конкурсах, де здобував призові місця. Спеціальну музичну освіту здобув у Львівському державному музичному коледжі імені Станіслава Людкевича, який закінчив з відзнакою. Під час навчання приймав активну участь у концертах як піаніст, концертмейстер і артист камерного ансамблю. Після закінчення музичного коледжу вступив у Львівський національний університет імені Івана Франка, де навчається одразу на двох факультетах: культури і мистецтв (напрям «музичне мистецтво») та історичному. 
    Під час зустрічі в ЦМБ ім. М.Горького О.А. Мировський презентував свої видання, а саме: «Українська та зарубіжна музичні літератури», «Історія України:експрес-курс до ЗНО», «Основи правознавства», «Красненська бібліотека ім. І.Тиктора: історія і сьогодення». 
    На заході присутні викладачі музичної школи та бібліотекарі уважно слухали цікаву розповідь автора, а потім задавали чимало запитань про творчі та життєві уподобання Олексія Анатолійовича. Зустріч та спілкування пройшли в цікавій, приємній атмосфері.


Немає коментарів:

Дописати коментар