субота, 15 червня 2019 р.

Презентація літератури в селищній бібліотеці Клеванської ОТГ (Рівненська обл.)

Днями до відділу обслуговування користувачів Публічної бібліотеки Клеванської селищної ради Рівненської області завітав молодий талановитий письменник, випускник Львівського національного університету імені І. Франка, культурний та громадський діяч, викладач музики Буської музичної школи та Львівського училища побутового обслуговування Олексій Мировський. 

     Він є автором чотирьох відомих книг "Українська та зарубіжна музичні літератури", "Основи правознавства", "Красненська бібліотека імені Івана Тиктора" та "Історія України: експрес курс" (нині продано понад 7 тис. примірників книг).
     Олексій готує випускників до вступу і основним своїм завданням вважає допомогти молоді підготуватися до ЗНО. Тому й виникла ідея викласти підручник з історії та права досить стисло та лаконічно, донести предмет музичної літератури доступно та об`єктивно для учнів музичних шкіл, знайомити читачів з бібліотекою рідного краю та довести її необхідність у культурно-освітньому розвитку населення.
     На захід завітали викладачі місцевих музичних шкіл, вчителі історії, небайдужі до освітнього-культурного процесу користувачі, а також бібліотекарі.

     Зустріч пройшла у цікавій та невимушеній атмосфері, гості та запрошені задавали багато запитань, які відносились до їх безпосередньої роботи. Автор був задоволений зустріччю, адже знайшлося багато поціновувачів, які придбали його книги з автографом.

Немає коментарів:

Дописати коментар