середа, 3 липня 2019 р.

Презентація книг у старовинному містечку Самбір (Львівська обл.)

Презентація книг Олексія Мировського - викладача історії та правознавства , а також вчителя фортепіано, автора навчальних посібників «Вступ до музикознавства та коротка історія української музики», «Коротка історія світової музики», «Красненська бібліотека ім. І. Тиктора: віхи історії та сьогодення», «Історія України: експрес-курс», «Основи правознавства». Ці книги стануть в пригоді тим, хто прагне глибше пізнати витоки і суть подій минулого нашого народу, а також стануть надійним довідковим джерелом для тих, хто прагне оволодіти правовими знаннями.
    Дякуємо бібліотечним працівникам Дублянської і Новокалинівської ОТГ, КЗ"Самбірська міська публічна бібліотека" за участь в наших заходах.
    Олексій Мировський познайомився з історією Самбора і Самбірського району. Відвідав Коледж культури і мистецтв і Органний зал, Медичний коледж. Ліцей сфери послуг, музей Л. Курбаса, Школу декоративно-ужиткового мистецтва, Педагогічний коледж. Наталя Кривда - зав. бібіотекою-філією с. Кульчиці запросила відвідати музей П. Сайгайдачного, пройтися туристичними шляхами Самбірщини. Длякуємо за цікаві розповіді Галині Петрівській, Любі Теплій, Олексію Ладичуку...

Галина Мига

Немає коментарів:

Дописати коментар